Vrouwen worden verwend bij Kledingbank

Kledingbank “van Katoen” in Goor houdt komende vrijdag, 4 Maart, een ‘Vrouwen-verwendag’. De dag is bedoeld voor vrouwen die die al ingeschreven staan bij de Kledingbank en vrouwen die in de bijstand zitten in Goor en omgeving. Er is een visagiste aanwezig en er worden ook nagels gelakt door een nagel-styliste. Ook wordt de aanwezige kleding voor het nieuwe zomerseizoen gepresenteerd en zijn er hapjes en drankjes. Iedere vrouw die een bezoek brengt aan de Kledingbank in de Wijnkamp krijgen ook een Goodie Bag mee naar huis. Diverse ondernemers uit Goor, Markelo, Hengevelde en Delden hebben hun medewerking toegezegd. De verwendag wordt georganiseerd in het kader van Internationale vrouwendag een paar dagen later, op 8 maart. De vrouwen-verwendag is komende vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

Vankatoenmedewerkers

Gerelateerde berichten

  • Vrouwen-verwendag bij kledingbank4 maart 2017 Vrouwen-verwendag bij kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt op komende vrijdag, 10 Maart een vrouwen-verwendag. Het is dan internationale vrouwendag en alle vrouwen die in de bijstand zitten of bij een andere […]
  • Subsidies voor voedselbank en kledingbank ‘Van Katoen’21 januari 2016 Subsidies voor voedselbank en kledingbank ‘Van Katoen’ De gemeente Hof van Twente trekt voor het komende jaar €6.000,- uit voor de Goorse voedselbank en geeft in totaal €22.250,- aan kledingbank 'Van Katoen'. Beide instellingen zetten zich in […]
  • Kledingbank tijdelijk gesloten wegens ombouw28 september 2016 Kledingbank tijdelijk gesloten wegens ombouw Om eventuele bezoekers niet voor een dichte deur te laten staan, informeert de Kledingbank haar klanten via dit kanaal. De onderneming, die gratis kleden aanbiedt aan minder bedeelden, […]
  • Extraatje voor lage inkomens31 oktober 2014 Extraatje voor lage inkomens Inwoners van de Hof van Twente met een laag inkomen kunnen dit jaar aanspraak maken op een extraatje die via de gemeente kan worden aangevraagd. Veel mensen hebben tegenwoordig moeite om […]
  • Winter Wonderland bij kledingbank15 december 2016 Winter Wonderland bij kledingbank Het zijn de donkere dagen voor Kerst die kleur moeten worden gegeven. En ook de kledingbank in Goor doet een duit in het zakje. Zo wordt woensdag een kerstmarkt georganiseerd in het teken […]