25 Goorse afzwemmers bij De Vijf Heuvels

In zwembad De Vijf Heuvels ontvingen afgelopen zaterdag 25 Goorse kinderen hun zwemdiploma nadat ze succesvol afzwommen. Onder het toeziend oog van de instructeurs en familieleden waren er 9 Goorse kinderen die een A-diploma kregen, 11 afzwemmers voor het B-diploma en 5 kinderen die een C-diploma behaalden. In totaal waren er 68 kinderen uit verschillende plaatsen die het zwemexamen mochten afleggen. Naast de Goorse kinderen waren er ook afzwemmers uit Markelo, Diepenheim, Enter, Holten, Laren, Rijssen, Wierden en Bornerbroek. Klik op lees meer voor de namen van de Goorse kinderen die geslaagd zijn.

Afzwemmen

Diploma A: Ilana Braakman, Dyan Haverkate, Naomi Karnebeek, Sanne Roije, Alara Sahin, Liza Zendman, Lotte ten Have, Ruben Sloetjes en Fem Jansen.

Diploma B: Guus Donkers, Linde Donkers, Linn Berkers, Famke Berkers, Suus Wolbers, Elin Kuipers, Mees van de Waal, Nienke Timmer, Jeroen Timmer, Lianne Timmermans en Diede Brinkman.

Diploma C: Alexander Möller, Renske Huistede, Julius van Rijn, Ties Vrijman en Stijn Vrijman.

Gerelateerde berichten

  • Zwemmen kan vanaf morgen weer19 mei 2020 Zwemmen kan vanaf morgen weer Zwembad De Vijf Heuvels opent morgen weer onder stringente voorwaarden de deuren. De handen mochten ietwat verrassend de lucht in bij het personeel na de laatste persconferentie van het […]
  • Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland13 april 2019 Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland Zwembad ‘De Vijf Heuvels’ tussen Goor en Markelo is de derde geworden in de strijd om de titel valt in de prijzen om de titel 'Beste Sportfondsen bad van Nederland'. Het zwembad eindigde […]
  • Waterpoloërs De Hof denderen door9 maart 2015 Waterpoloërs De Hof denderen door De waterpoloërs van De Hof blijven uitstekend presteren in de eerste klasse D van het district Oost. EZ&PC werd dit weekeinde in Elst met 4-10 aan de zegekar gebonden. Vorige week was […]
  • Olympische medailles voor Robin van Sermond en Frederieke Jongsma13 juni 2022 Olympische medailles voor Robin van Sermond en Frederieke Jongsma De Goorse Robin van Sermond (foto Ben van Sermond) heeft in het afgelopen weekeinde goud gewonnen tijdens de Special Olympics. Die werden in alle Twentse gemeenten gehouden. In Nijverdal […]
  • Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging…15 mei 2022 Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging… Het is 15 mei en dat is voor de Goorse belegen zwemfanaten nog steeds een bijzondere datum. Het was namelijk in het verleden altijd de dag dat het buitenzwembad op De Whee werd geopend […]