Ring gevonden bij de Jumbo

Bij de Jumbo is afgelopen zaterdag een zilveren ring met een steentje gevonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jos, hij is te bereiken via 06-46671772.

Goorsnieuws_ring gevonden bij de Jumbo

 

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse op zoek naar haar gouden ring2 november 2015 Goorse op zoek naar haar gouden ring Een Goorse is op zoek naar haar gouden ring. De ring heeft een platte bovenkant met inscriptie, in de binnenkant is een jaartal gegraveerd. Ze heeft geen idee waar ze de ring verloren is. […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Ook Willy op zoek naar trouwring28 april 2014 Ook Willy op zoek naar trouwring Willy zoekt naar een trouwring die verloren is in de buurt van de ijsbaan. In de ring is een naam en datum gegraveerd. De vinder kan contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0547-260025.
  • Trouwring verloren tijdens winkelen25 april 2014 Trouwring verloren tijdens winkelen Tijdens het winkelen is een Gorenaar zijn trouwring verloren. In de ring staat de trouwdatum en een naam gegraveerd. Waarschijnlijk is hij de ring in het centum verloren of bij de Emté. De […]
  • Ring gevonden in de Meene8 maart 2014 Ring gevonden in de Meene Daniëlle heeft een brede zilverkleurige ring met een steentje gevonden in de Meene. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 06-46303036.