Story Huize Heeckeren duurt voort

De gemeente is nog altijd in een juridische slag verwikkeld met de aandeelhouders van Huize Heeckeren. Hof van Twente heeft nog bijna 28.000 euro tegoed van de failliete BV. Curator Carl Luttikhuis onderzoekt of dat geld op de aandeelhouders, Robin de Groot en Bertil Fluttert, privé te verhalen valt. Volgens de curator hebben de twee een miljoen euro dividend aan zichzelf uitgekeerd terwijl ze wisten dat er nog een claim van de gemeente aan zat te komen. De aandeelhouders zouden geen rekening gehouden hebben met de planschade die in een later stadium is uitgekeerd. Maandag gaat de curator met hen in gesprek.

havezate heeckeren

Gerelateerde berichten

  • Angst voor slepende procedure rondom zorgappartementen20 oktober 2014 Angst voor slepende procedure rondom zorgappartementen Het zou zomaar kunnen dat de Goorse geschiedenis zich gaat herhalen als het gaat om de realisatie van zorgappartementen. Na jarenlang gesteggel over de invulling van Huize Heeckeren is nu […]
  • Goorse havezathes in boek over landhuizen en kastelen22 juni 2019 Goorse havezathes in boek over landhuizen en kastelen In het nieuwe boek 'Van Westerflier tot Grimberg' is veel aandacht voor de geschiedenis van de Goorse havezathe Heeckeren en Huize Scherpenzeel. Het boek geschreven door Ester Smit en […]
  • Huize Heeckeren al eeuwen een monument in Goor10 november 2015 Huize Heeckeren al eeuwen een monument in Goor Op de zolder met oude prenten stuitte de redactie van Oald Goor vandaag op een eeuwenoude beeltenis van Huize Heeckeren. Een van de oudste gebouwen in 't Twentse Haagje had in 1743 (beeld) […]
  • Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag19 juli 2015 Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag Burgemeester Ellen Nauta heeft in het jaarverslag over de Hof van Twente in 2014, prominent aandacht voor de afronding van de fasen zeven en acht van het nieuwe Gijmink, de feestelijke […]
  • Digitale informatieborden in bedrijf17 december 2015 Digitale informatieborden in bedrijf De digitale informatieborden aan de invalswegen van Goor zijn geplaatst en sinds gisteren ook actief. Er wordt de komende dagen getest met een welkomsttekst en moeten echt gaan […]