Ali B en Her Majesty in De Reggehof

Er komen mondjesmaat meer namen van voorstellingen naar buiten die volgend theaterseizoen te zien zijn in de Goorse Reggehof. Na een aantal magere jaren waarin de klappen van de bezuinigingen moesten worden opgevangen lijkt het erop dat de weg omhoog terug is ingezet met voorstellingen en shows die tot de verbeelding spreken. Directeur Ruut te Velthuis zet daarbij in op bekende namen en diversiteit. Het complete programma wordt, in samenwerking met De Kappen in Haaksbergen, later dit jaar gepresenteerd maar nu is al duidelijk dat Ali B één van de blikvangers is. Hij komt op 26 november met de show ‘Ali B, Je Suis Ali’. Ook Her Majesty komt naar Goor. Deze band baarde opzien met een optreden in De wereld draait door met de muziek en samenzang van Crosby, Stills, Nash en Young. Sindsdien is de formatie, met daarin zanger Bertolf, booming. De Goorse liefhebbers moeten nog wel even geduld hebben want Her Majesty (foto) is vastgelegd voor zaterdag 1 april van 2017.

Hermajesty

Gerelateerde berichten

  • Na Ali volgt plan B17 januari 2020 Na Ali volgt plan B Na de spetterende show van Ali B van gisteravond staat er ook dit weekend een veelzijdig programma op de rol. De Reggehof opent morgenavond de deuren voor de musical ‘Haal het doek maar […]
  • Voorstelling Ali B gaat niet door26 oktober 2018 Voorstelling Ali B gaat niet door De voorstelling die de bekende rapper en cabaretier Ali B volgende week zaterdag, 3 november, zou opvoeren in de Goorse Reggehof gaat niet door. De Amsterdamse Marokkaan zou met zijn […]
  • Overwerken voor het goede doel27 maart 2018 Overwerken voor het goede doel Vijf vrijwilligers hebben afgelopen vrijdag 8 uur overgewerkt ten behoeve van de stichting 'Elk kind een instrument’. Zij werkten, samen met Ruut te Velthuis en Mathieu Beunders die de […]
  • Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen17 april 2017 Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen Het aantal bezoekers dat in het afgelopen theaterseizoen een voorstelling in de Reggehof bezocht is veel hoger dan in het jaar daarvoor. Reggehof-directeur Ruut te Velthuis maakte dat […]
  • Trekkenwandactie Reggehof van start11 april 2017 Trekkenwandactie Reggehof van start De grootscheepse actie om theater De Reggehof aan een zogenoemde trekkenwand te helpen is van start gegaan. Er is een speciale website geïntroduceerd en er komen drie gevarieerde […]