Ergernis wethouder Scholten over rotzooi Weversplein

Een snibbige tweet van wethouder Harry Scholten vandaag. Hij postte een foto van het nieuwe milieu-eiland op het Weversplein waarop duidelijk te zien is dat gebruikers het niet zo nauw nemen met de bedoelingen ervan. Veel rotzooi naast de verankerde containers en dat is de CDA-er duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten. “Ergernis over rotzooi bij milieu-eiland Weversplein #Goor, snappen mensen ’t niet of is’t onwil” aldus Scholten op twitter.

Weverspleinrotzooi

Gerelateerde berichten

  • Ergernis over rotzooi bij milieupleinen houdt aan23 april 2018 Ergernis over rotzooi bij milieupleinen houdt aan Op deze redactie komen nog steeds met de regelmaat van de klok mails binnen waarin er wordt geklaagd over de rotzooi rondom de diverse milieupleinen in Goor. Er is nog steeds sprake van […]
  • Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor15 april 2015 Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor Er wordt volgende week een zogenoemd Milieuplein (foto) geplaatst op het Weversplein in het Goorse centrum. Dit werd gisteravond bekend tijdens de raadsvergadering. De lokale D66-fractie […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Puinruimen… (Update)29 juni 2015 Puinruimen… (Update) Goor staat op de maandag na het Schoolfeest vooral in het teken van puinruimen. De meeste kermisexploitanten zijn inmiddels vertrokken en de rotzooi op het Schoolfeestplein herinnert aan […]