Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven

Zo weinig mogelijk restafval produceren in 100 dagen tijd. Dat is de uitdaging waar Twente Milieu ook Goorse gezinnen voor warm wil maken. De uitdaging waarvoor zich in Twente nu iets meer dan 100 huishoudens hebben aangemeld, begint op 18 maart. Er kunnen nog deelnemers bij en daarom is er komende dinsdag een informatiebijeenkomst in het Goorse gemeentehuis over dit project 100-100-100. Ook de verantwoordelijke wethouders, onder wie Harry Scholten van de gemeente Hof van Twente, doen ook mee aan het project. De informatiebijeenkomst begint komende dinsdag 8 maart om 18.45 uur en is bedoeld voor deelnemers en geïnteresseerden.

afvalcontainers

Gerelateerde berichten

  • Afval scheiden doe je zo…12 januari 2017 Afval scheiden doe je zo… Het lijkt erop dat de inwoners van Goor fanatiek zijn begonnen met het scheiden van afval na de invoer van het Diftar-systeem op 1 januari jongstleden. Bij winkels in huishoudelijke […]
  • Milieupas bezorgd bij Goorse huishoudens27 juli 2016 Milieupas bezorgd bij Goorse huishoudens De nieuwe milieupas van de gemeente Hof van Twente en Twente Milieu is bezorgd bij de Goorse huishoudens. De pas is straks nodig om in te loggen op een speciale site waar kan worden […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • “Afval scheiden begint in de keuken…”17 januari 2016 “Afval scheiden begint in de keuken…” Een ingezonden stuk van gemeenteraadslid Theo Reijnders. De VVD-er hekelt de pogingen om het zogenoemde Diftar-systeem versneld in te voeren. Dit gebeurt nu per 1 januari van het volgend […]
  • Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast25 mei 2019 Afval ook de komende zes jaar naar Bruins&Kwast Voor het afleveren van grof afval kunnen de inwoners van Goor en omgeving ook de komende zes jaar terecht bij Bruins&Kwast aan de Mossendamsdwarsweg. Na aanbesteding werd door Twente […]