Ongeval met vier auto’s bij afslag Goor

Een ongeval waarbij vier auto’s betrokken waren vanmiddag op de N347 bij de afslag naar het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar botsten de wagens tegen elkaar om nog onbekende redenen. Voor zover bekend is er alleen sprake van blikschade. Twitteraar Michel Nienkemper zag het ongeval toen hij vanuit de richting Rijssen kwam aanrijden en maakte de foto.

Ongevalafslag

Gerelateerde berichten

  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]
  • Verkeershinder na ongeval2 februari 2016 Verkeershinder na ongeval Een ongeval vanmiddag ter hoogte van het Firezone-tankstation en de Smulposte. Twee auto's botsten op elkaar waarbij een voertuig in de sloot naast de weg belandde. Er vielen geen […]
  • Automobiliste botst op verkeerslicht2 december 2019 Automobiliste botst op verkeerslicht Op de kruising nabij de Deldensestraat, de N346 met de N347, is vanochtend een automobiliste tegen een verkeerslicht gebotst. Hoe dat kon gebeuren is nog onduidelijk. De bestuurster is […]
  • Flinke schade bij botsing op Zomerweg30 oktober 2015 Flinke schade bij botsing op Zomerweg Twee auto's hebben elkaar vanmiddag flink geraakt tijdens een botsing op de Zomerweg net buiten Goor. Een van de wagens kwam van de N347 en draaide de Zomerweg op. Daar zag hij een […]
  • Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg29 maart 2018 Kleine kettingbotsing op Scherpenzeelseweg Een kettingbotsing met drie getroffen auto's aan het einde van de middag op de Scherpenzeelseweg. Daar botsten de wagens achter op elkaar ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat […]