Autoloze Irisstraat met straatfeest

straatfeestirisstraat1

De werkzaamheden in de Irisstraat zorgen voor overlast maar hebben zo ook wel hun voordelen. Afgelopen zondag bleek dat toen er door het gebrek aan verkeer onbekommerd een straatfeest kon worden gehouden na de jaarlijkse fietstocht van de buurtbewoners. Gezelligheid troef met goed weer en spelende kinderen op de zandhopen.

Gerelateerde berichten

  • Ook in Spanje kun je wandelen…(Update)23 juli 2015 Ook in Spanje kun je wandelen…(Update) De teller van Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse staat, met nog een dag te gaan, uiteindelijk op 22. Op het scheiden van de markt werd duidelijk dat ook de 77-jarige […]
  • Grote kans op hagel en onweer…9 juli 2014 Grote kans op hagel en onweer… Het landelijke weerinstituut KNMI waarschuwt vandaag voor onweersbuien met kans op hagel en lokaal veel regen in de regio Twente. Dus ook voor Goor. De buien trekken naar verwachting […]
  • Kleuterkerk verhaalt deze zondag in parochiezaal11 juni 2015 Kleuterkerk verhaalt deze zondag in parochiezaal In de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat wordt deze zondag 14 juni wederom een editie van de Kleuterkerk georganiseerd. Van 9.15 uur tot 10.00 uur wordt er in de parochiezaal […]
  • Jordy zoekt zijn portemonnee27 augustus 2018 Jordy zoekt zijn portemonnee Jordy is zijn portemonnee verloren met daarin onder andere zijn ID-kaart. Kunt u Jordy helpen? Neem dan contact met hem op via 06-28086311.
  • Wheeme op de schop30 juni 2009 Wheeme op de schop De Wheeme zal nog dit jaar flink worden aangepakt. Na de vervanging van het riool zal ook de straat en het trottoir worden vernieuwd. Het straatbeeld moet worden verfraaid door de aanleg […]