Cruciaal duel voor GFC

Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven punten meer en ook een wedstrijd meer gespeeld. GFC is met 17 punten uit 16 duels negende en staat maar net boven de gevreesde streep. In de vierde klasse B moeten de nummers 11 en 12 uiteindelijk nacompetitievoetbal spelen voor lijfsbehoud. De ploegen op op plaats 13 en 14 degraderen rechtstreeks. FC Het Centrum is de nummer 11 en heeft maar twee punten minder dan GFC. Koploper Twenthe speelt op het eigen kunstgras tegen LSV uit Lonneker en moet winnen om ‘runner up’ Sportclub Enschede uit het vizier te houden. Hector speelt thuis tegen Avanti Wilskracht. Op papier ook een interessante krachtmeting. Bij winst gaan de groen witten over Avanti heen en is aansluiting met de subtop een feit.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Moormann terug bij GFC na lange revalidatie6 mei 2017 Moormann terug bij GFC na lange revalidatie Hij was tot en met vorig seizoen één van de sterkhouders bij GFC maar kreeg in juli van het vorig jaar rugproblemen die hem bijna een jaar aan de kant hielden. Thijs Moormann werd in […]
  • Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper25 maart 2017 Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper Weer een sleutelduel voor vv Twenthe, morgen in de derde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaat op bezoek bij TKA en kan in Apeldoorn goede zaken doen om aan te haken bij de […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-118 september 2016 Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-1 De eindstanden van de duels van de Goorse voetbalclubs: 3B: 14.00: uur: Eerbeekse Boys - vv Twenthe 3-2 (doelpunten Twenthe: Jasper Groothuis en Mark Nijland) 4B: 14.00 uur: BSC […]