Cruciaal duel voor GFC

Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven punten meer en ook een wedstrijd meer gespeeld. GFC is met 17 punten uit 16 duels negende en staat maar net boven de gevreesde streep. In de vierde klasse B moeten de nummers 11 en 12 uiteindelijk nacompetitievoetbal spelen voor lijfsbehoud. De ploegen op op plaats 13 en 14 degraderen rechtstreeks. FC Het Centrum is de nummer 11 en heeft maar twee punten minder dan GFC. Koploper Twenthe speelt op het eigen kunstgras tegen LSV uit Lonneker en moet winnen om ‘runner up’ Sportclub Enschede uit het vizier te houden. Hector speelt thuis tegen Avanti Wilskracht. Op papier ook een interessante krachtmeting. Bij winst gaan de groen witten over Avanti heen en is aansluiting met de subtop een feit.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie RenĂ© ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht1 mei 2016 Twenthe pakt drie punten bij Avanti Wilskracht Geen groots voetbal, wel drie punten voor Twenthe vanmiddag op sportpark Het Zoutendijk in Enschede. In het eerste bedrijf kwam Twenthe na 20 minuten op voorsprong. Doelpuntenmaker was […]
  • Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper25 maart 2017 Sleutelduel voor Twenthe, GFC ontvangt koploper Weer een sleutelduel voor vv Twenthe, morgen in de derde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink gaat op bezoek bij TKA en kan in Apeldoorn goede zaken doen om aan te haken bij de […]