Klaasen imponeert, maar verliest halve finale

Gorenaar Jelle Klaasen heeft de halve finales van de UK Open bereikt op indrukwekkende wijze: Klaasen verpletterde Kyle Anderson met maar liefst 10-0 in legs. Zijn gemiddelde  bleef overigens wel onder de 100 punten. Klaasen noteerde 98 punten per drie pijlen en raakte 58 procent van zijn dubbels. “Ik voelde me relaxt en de pijlen vielen goed”, reageerde de darter. In de halve finale die kort op zijn indrukwekkende partij volgde ging het Klaasen helaas echter minder af: hij verloor met 10-5 van Peter Wright. Ondanks die nederlaag is de Goorse darter wel de top 10 van de wereldranglijst binnen geslopen. Klaasen staat op dit moment 8e op die lijst.

Jelleklaasen2

Gerelateerde berichten

  • Klaasen kansloos in halve finale WK Darts3 januari 2016 Klaasen kansloos in halve finale WK Darts Jelle Klaasen is er niet in geslaagd de finale van het PDC wereldkampioenschap Darts te bereiken. De Goorse topdarter ging in Londen kansloos ten onder tegen de regerend wereldkampioen […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen strandt in halve finale Open UK4 februari 2017 Klaasen strandt in halve finale Open UK Jelle Klaasen heeft zaterdag in de zogenoemde Coral Open UK Qualifiër de halve finale bereikt. De Goorse darter verloor in die have eindstrijd met 6-3 van Gary Anderson. Daarvoor klopte […]
  • Klaasen uitgeschakeld in Grand Slam of Darts10 november 2015 Klaasen uitgeschakeld in Grand Slam of Darts Jelle Klaasen is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de laatste zestien tijdens de prestigieuze Grand Slam of Darts. In het Engelse Wolverhampton verloor de Goorse darter zijn derde […]