Tobi ter Haar ziet levenslicht

Wat goed is komt snel, luidt het adagium. En dus toonde Tobi ter Haar eerder dan verwacht zijn gezicht aan zijn ouders Patrick en Bibi. De jonge telg zag een kleine maand eerder dan gepland het levenslicht, maar hij maakt het net als zijn moeder uitstekend. De buurt en de vriendengroep van Patrick en Bibi wenst de kersverse ouders veel geluk met Tobi, die bij zijn woning aan de Leliestraat al is begroet met een aantal fraaie ooievaars.

TobiterHaar

Gerelateerde berichten

  • ea376a8097ffdfe5f15c9b27d3f1d3ec9 oktober 2013 Opening Café De Buurman vrijdag Café De Buurman opent vrijdagavond haar deuren. Het nieuwe etablissement in de Grotestraat doet dit met een feestelijke openingsavond. Zanger Robert Pater zal de avond muzikaal […]
  • GFC 5 in stijl het seizoen uit…22 mei 2017 GFC 5 in stijl het seizoen uit… Het was een ware attractie. Twee grote fraaie limousines reden gistermiddag door Goor en deden de diverse horecagelegenheden aan. De inzittenden waren de voetballers van het vijfde elftal […]
  • Britney Weeink 18 jaar!19 mei 2018 Britney Weeink 18 jaar! Het zal niemand in Goor en Enter zijn ontgaan. Britney Weeink is 18 jaar geworden. De prominente Goorse heeft deze mijlpaal dit weekend groots gevierd met vrienden en familie.  En ook […]
  • Zaalteam Twenthe wint beker opnieuw16 mei 2014 Zaalteam Twenthe wint beker opnieuw Het zaalteam van Twenthe Goor heeft opnieuw beslag gelegd op de beker. In Hengelo werd Three Musketiers met maar liefst 5-0 verslagen. Twenthe, dat onlangs op de laatste speeldag de titel […]
  • GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning2 november 2019 GFC wil vierde zege op rij, Twenthe op jacht naar eerste overwinning Van de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs speelt dit weekeinde alleen GFC een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt vanmiddag vanaf 14:30 op sportpark […]