Kleuterkerk in parochiezaal kerk

Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar is er komende zondag weer een Kleuterkerk in de parochiezaal van de Petrus en Paulus-kerk. Jezus vertelt een verhaal aan de grote mensen en de kinderen worden weggestuurd. Maar zij willen wel graag naar hem luisteren. Wat doet Jezus? Die vraag zal worden beantwoord als het hele verhaal wordt uitgebeeld. Ook zal er week worden gekleurd, gezongen en worden er kaarsjes aangestoken. De Kleuterkerk is een viering speciaal voor jonge kinderen maar ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden mogen er ook bij zijn. De viering is net zo ingedeeld als een reguliere kerkdienst, maar dan voor en door de kinderen zelf. De kinderen kunnen zo op een toegankelijke en laagdrempelige manier kennismaken met de kerk en bijbelverhalen. Het begint, elke tweede zondag van de maand om 9.15 uur en het duurt tot 10.00 uur.

kleuterkerk1

Gerelateerde berichten