Twenthe-erelid Jan Huistede overleden

Voetbalvereniging Twenthe heeft geschokt gereageerd op het overlijden van erelid Jan Huistede. De 81-jarige veelzijdige vrijwilliger is afgelopen nacht in zijn slaap overleden. Huistede was decennialang een bekend gezicht op Sportpark Piepwillem. Om zijn clubtrouw en onovertroffen inzet te onderstrepen werd hij jaren geleden geridderd in de Orde van Oranje-Nassau en werd hij door de club benoemd tot erelid. Zo bestierde Jan, beter bekend als eierboer, jarenlang de kantine. Daarnaast deed hij samen met zijn vrouw Sjaan tot de dag van zijn overlijden allerhande klusjes bij vv Twenthe. Jan is 81 jaar geworden. De club is geschokt en bedroefd door het overlijden van Jan en wenst zijn vrouw Sjaan en de directe familie in het bijzonder veel sterkte toe bij het verlies.

Jan Huistede

Gerelateerde berichten

  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]
  • Frank Roering, jeugdpreses in club van 5021 december 2015 Frank Roering, jeugdpreses in club van 50 Hij lijkt op de foto nog wat te moeten wennen aan zijn nieuwe status als kersverse Abraham. Maar Frank Roering is toch echt toegetreden tot de club van vijftig. De energieke veelzijdige […]
  • Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham15 februari 2016 Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham Met een glimlach vol trots prijkt hij op zijn massagetafel. Abraham Andre Udink heeft zojuist met zijn vv Twenthe met 2-1 gewonnen van Het Centrum en werd ook nog eens in het zonnetje […]
  • Twenthe niet gestraft, Het Centrum vijf punten in mindering15 oktober 2015 Twenthe niet gestraft, Het Centrum vijf punten in mindering Twenthe Goor is vrijgepleit in de tuchtzaak die gisteren is behandeld bij de KNVB naar aanleiding van de ongeregeldheden aan het einde van de uitwedstrijd tegen FC Het Centrum. De […]
  • Samen op pad met Stein22 januari 2016 Samen op pad met Stein In goede en in slechte tijden. Zo zou het moeten en zo gebeurt het bij de jongens van groep 7B van de Heeckerenschool. Deze vriendengroep kreeg een klap te verwerken toen bleek dat één van […]