Optochtgroep Völle Wille zoekt kinderen in speciaal onderwijs

Optochtgroep ‘Völle Wille’ is voor de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest weer op zoek naar Goorse basisschoolkinderen die, niet in Goor, in het speciaal onderwijs zitten. Zij kunnen meedoen met de groep die speciaal voor deze categorie kinderen jaarlijks een groep formeert die meeloopt. Aanmelden kan via e-mail: sbo.vollewille@nullgmail.com. De deelname is een initiatief van de Goorse moeders Pascale Hazenkamp, Saskia Heuvelink en Lilian Lucassen.

Zevensprongoptocht

 

Gerelateerde berichten

  • Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht23 februari 2018 Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en […]
  • Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht25 februari 2015 Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht Ook in de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest zal een groep leerlingen uit het speciaal onderwijs acte de presence geven. Vorig jaar was er het […]
  • Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht13 februari 2020 Völle Wille zoekt kinderen voor Schoolfeestoptocht Het is een jaarlijks verzoek van de de groep Völle Wille en ook dit jaar is de zoektocht weer begonnen. Het gaat in dit geval om kinderen die buiten Goor naar school gaan en graag met de […]
  • Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht13 februari 2019 Völle Wille vol goede moed richting Kinderoptocht De groep Völle Wille is op zoek naar nieuwe leden. De deelnemer aan de Kinderoptocht is er speciaal voor kinderen die in Goor wonen, maar niet op een Goorse basisschool zitten. Het thema […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]