Margo en Edwin vieren zilveren huwelijk

Feest aan de Iependijk. Edwin en Margo Slaghekke vieren vandaag hun 25 jarig huwelijksfeest. Met het gezin vierden Margo en Edwin, die in Goor bekendheid geniet vanwege zijn lokale speciaal bier, deze mijlpaal op Malaga. Eenmaal thuis wordt het feest met vrienden en familie voortgezet. Via deze weg willen zij hen van harte feliciteren met dit jubileum.

Marjon en Edwin Slaghekke

Gerelateerde berichten

  • Toch een feestje voor Geert en Bianca…3 juni 2019 Toch een feestje voor Geert en Bianca… Ze waren afgelopen maandag 25 jaar getrouwd: Geert Endeman en zijn lieftallige Bianca. Dat werd met de familie gevierd tijdens een zonvakantie in Griekenland. Iets wat de vrienden van het […]
  • Max en Pieter samen 100 jaar oud4 juni 2019 Max en Pieter samen 100 jaar oud Max Denneboom en Pieter Huuskes zagen beide op 4 juni 1969 het eerste levenslicht en zijn al sinds hun prille jeugd de beste vrienden. Vandaag zien ze dus samen Abraham. Dit heugelijke […]
  • Erik en Anja Assink in het zilver3 juli 2016 Erik en Anja Assink in het zilver Erik en Anja Assink vieren vandaag hun 25-jarig huwelijk. Erik is jarenlang keeper geweest bij vv Twenthe, Anja is al jaren het vertrouwde gezicht bij Holtmaat. Namens de familie en […]
  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Lana ziet levenslicht28 augustus 2011 Lana ziet levenslicht Jurgen Altena, bekend van AvK Bouwpartners en bestuurslid van de Schoolfeestcommissie, en zijn vriendin Marjanne zijn donderdag 25 augustus de trotse ouders geworden van hun dochter […]