Goorse kinderen onderdeel van recordpoging

Kinderen van een aantal Goorse basisscholen doen vanmiddag mee aan een landelijke recordpoging. De Stichting Lezen en Schrijven wil één minuut lang met 15.000 kinderen over het hele land hetzelfde boek lezen. De recordpoging begint om 15.00 uur en dat betekent dat de kinderen na schooltijd pas kunnen meedoen aan de actie. De stichting vraagt –in de week van de alfabetisering- met deze poging aandacht voor de taalachterstand in dit land. En aan dat nobele streven conformeren zich vandaag vier Goorse basisscholen, te weten de Wiekslag, Puntdak, Albatros en de Prins Constantijn.

443_superfotos690

Gerelateerde berichten

  • Twenthe boekt eerste zege 200929 maart 2009 Twenthe boekt eerste zege 2009 Twenthe heeft vanmiddag een knappe overwinning behaald tegen De Zweef. In Nijverdal werd het 2-3 voor de ploeg van trainer Peter Peperkamp. De Goorse doelpunten werden gescoord door Mark […]
  • Groeten uit…9 augustus 2018 Groeten uit… Hoewel de bouwvak nog maar net is begonnen én ook een groot aantal Gorenaren thuis zal blijven, is de zomervakantie op locatie voor veel plaatsgenoten begonnen. De eersten zijn al […]
  • Stadslandbouw op zwembadterrein1 september 2014 Stadslandbouw op zwembadterrein Het braakliggende terrein dat overblijft na sloop van Goorse zwembad zal voorlopig worden gebruikt om gewassen te verbouwen. De stichting Voor en door Goor, dat voor goede doelen als de […]
  • 560647 262734090519788 1654341927 n10 januari 2013 Tiehuis opent bruidswinkel aan huis Brigitte Tiehuis heeft een budgetbruidswinkel geopend. De Goorse onderneemster heeft de zaak Het Satijnen Lintje aan huis in de Irisstraat. Tiehuis koopt overjarige modellen en pakken over […]
  • Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie12 juli 2017 Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie De Goorse Stadsraad heeft zich in heldere bewoordingen achter het standpunt van wijkvoorziening Het Doesgoor geschaard als het gaat om de subsidievraag voor het komende jaar. De gemeente […]