Reggehof wil jongeren betrekken bij activiteiten

De Reggehof gaat brainstormsessies organiseren voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar om tot nieuwe ideeën voor activiteiten te komen in het Goorse verenigings en evenementencentrum. Er zijn twee bijeenkomsten georganiseerd waarin onder leiding van een coach de behoefte zal worden gepeild onder deze doelgroep. Daarbij zal gebruik worden gemaakt van creatieve technieken om tot nieuwe plannen te komen. De eerste sessie is voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar op dinsdag 22 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur. De tweede bijeenkomst is een dag later, op woensdag 23 maart, van 20.30 uur tot 22.00 uur voor jongeren van 12 tot en met 25 jaar. Wie mee wil discussiëren kan zich opgeven bij Imke Vorkink via e-mail: pr@nullreggehof.nl.

Spandoekreggehof

Gerelateerde berichten

  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Helligen Hendrik en de derby…7 december 2018 Helligen Hendrik en de derby… Het is hét weekend van Helligen Hendrik en de stadsderby tussen GFC en Hector. Helligen Hendrik staat vandaag, morgen én overmorgen in een uitverkochte Reggehof met zijn nieuwe show Oald […]
  • Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten13 januari 2017 Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en […]
  • Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen4 mei 2021 Salut: Jongeren mogen activiteit verzinnen Een nieuw onderdeel van Salut. Zij hebben Impacter LAB in het leven geroepen. En dat houdt concreet in dat het jongeren tussen de 14 en 27 jaar de kans geeft om vanaf mei tot en met  juni […]