Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars

De mars van FC Twente-supperters, zaterdag, van het volkspark in Enschede naar stadion De Grolsch Veste, zal niet worden begeleid door de show en drumfanfare van Apollo. De Goorse muzikanten waren aanvankelijk gevraagd om mee te lopen én te musiceren tijdens de tocht die wordt gehouden in het kader van de crisis bij de voetbalclub, maar hoeven toch niet in actie te komen. Supportersvereniging Vak P heeft eigen trommelaars en wil niet dat die het zwijgen worden opgelegd tijdens de mars. Ook was het de bedoeling dat de Goorse discjockey Peter Pas acte de presence zou geven tijdens een feestje voorafgaand aan de mars in het Volkspark maar ook dat gaat niet door. Daarvoor moet een vergunning worden afgegeven die zes weken van tevoren moet worden aangevraagd.

drumfanfareapollo

Gerelateerde berichten

  • Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente15 april 2015 Ook SV Goor eist vertrek technische staf FC Twente De Supportersvereniging Goor van FC Twente is één van de 16 supportersclubs die wil dat de hoofdtrainer van FC Twente, samen met zijn technische staf, opstapt bij de Enschedese […]
  • Spandoek voor neergestoken Gorenaar13 april 2019 Spandoek voor neergestoken Gorenaar Het was prominent in beeld, gisteravond tijdens de wedstrijd FC Twente-Telstar. In Vak P, achter het doel in de Grolsch Veste, hing een groot spandoek met de tekst: 'Willem, blijven […]
  • Apollo trekt door de straten als dank13 juni 2018 Apollo trekt door de straten als dank Om hun dankbaarheid te tonen aan de Goorse betrokkenheid trekt Apollo donderdag door de straten van Goor. Apollo treft het naar eigen zeggen met de Goorse bevolking, die in grote mate […]
  • Apollo weer de straat op…11 september 2020 Apollo weer de straat op… "Het is weer bijna als vanouds" zegt Lies Wiegerinck enthousiast op Facebook. Ze reageerde op het bericht van Apollo met de bijbehorende foto's over de rondgang van de show- en […]
  • Apollo behaalt tweede prijs in Enschede16 november 2014 Apollo behaalt tweede prijs in Enschede Het harmonie-orkest van Apollo heeft vandaag een tweede prijs behaald tijdens het sterk bezette concours in Enschede. In het Muziekcentrum kreeg het orkest onder leiding van Carl Wittrock […]