Christian Jimenez ziet halve Abraham

Christian Jimenez, de Goorse semi-Spanjaard heeft vandaag de mijlpaal van 25 jaar oud bereikt. Een bijzondere dag voor de buffel van SV Hector. Aan de Kerkstraat prijkt een fantastisch kunststukje dat voor hem gemaakt is. Vrienden, familie en kennissen wensen Christian langs deze weg een hele fijne verjaardag. Proost!

 Goorsnieuws_Cristian Jimenez 25 jaar

 

 

Gerelateerde berichten

  • Ramon Greven ziet halve Abraham15 juli 2012 Ramon Greven ziet halve Abraham Ramon Greven is 25 jaar geworden. De Gorenaar, die meer bekendheid geniet onder de naam Kef, heeft deze mijlpaal groots gevierd met zijn familie en vrienden. Zij willen hem vandaag dan ook […]
  • Hammer 50 jaar rots in de branding20 juli 2015 Hammer 50 jaar rots in de branding Hij groeide uit tot een icoon bij sv Hector. Een rots in de branding in de verdediging van het succesvolle elftal van de groen-witten in de jaren '90. Vandaag, maandag de 20e juli,  is hij […]
  • Matthijs Meussen ziet halve Abraham13 juni 2016 Matthijs Meussen ziet halve Abraham Het zal de buurtbewoners aan de Deldensestraat de komende dagen niet ontgaan: Matthijs Meussen is 25 jaar. De sympathieke Gorenaar werd vanavond door zijn vrienden in het zonnetje gezet […]
  • Groot feest voor Jan Bosman11 juni 2016 Groot feest voor Jan Bosman Het is onmiskenbaar één van de meest markante Gorenaren. Met zijn typische tred en stemgeluid al jaren een echte BG-er die gisteravond op grootse wijze in het zonnetje werd gezet. Jan […]
  • Halve Abraham voor Dennis ter Elst21 februari 2016 Halve Abraham voor Dennis ter Elst Hectoriaan Dennis ter Elst is vandaag 25 jaar geworden. Het feest is gisteren al gevierd omdat Dennis vandaag in de defensie van Hector aan de bak moest tegen Lonneker. Via deze weg wordt […]