Veertig uur taakstraf na mishandeling

De rechtbank in Almelo heeft twee Goorse jongeren veroordeeld tot een taakstraf van veertig uur. Een 20- en een 22-jarige Gorenaar zijn op 1 juni aangehouden wegens mishandeling van een 21-jarige man uit Hengevelde tijdens de zomerfeesten in Markvelde. Vanmiddag moest het tweetal voor de rechtbank verschijnen nadat eerder een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken is geëist.. Mochten de jongens binnen twee jaar opnieuw in aanraking komen met de politie, dan wacht een extra taakstraf van vijftig uur. Een andere Goorse jongen, die ook moest voorkomen, is vrijgesproken door de rechter. 
rechtbankalmelo  

Gerelateerde berichten

  • Zorgen blijven aanhouden voor sv Hector25 maart 2012 Zorgen blijven aanhouden voor sv Hector De kansen voor lijfsbehoud van SV Hector zijn weer verder afgenomen. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor met 3-0 van DOS’19. De bezoekers uit Denekamp waren veel te sterk voor de […]
  • Syntus-treinen rijden vaker24 juni 2011 Syntus-treinen rijden vaker Syntus verzorgt ook van 2013 tot en met 2023 de treindienst Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Overige aanbieders hebben geen bezwaar aangetekend tegen het besluit. De huidige dienstregeling wordt […]
  • Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld13 maart 2017 Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld Een jongen is gisteren aan het einde van de middag ernstig mishandeld op het veld van vv Twenthe aan de Gruttostraat. Daar ontstond een ruzie waarbij twee jongens het op moesten nemen […]
  • ‘Glashart’ in actie14 januari 2011 ‘Glashart’ in actie Zware wapens in de strijd tegen het verbod op het Schoolfeestglas. In de afgelopen week heeft de actiegroep 'Glashart' het levenslicht gezien. Dit comité van diverse prominente Gorenaren […]
  • Wie wint de 16e editie van Hoftalenten?28 december 2012 Wie wint de 16e editie van Hoftalenten? De laatste voorstelling van 2012 in de Reggehof is vanavond ook meteen één van de meest besproken shows. In de Goorse schouwburg strijden de grootste zangtalenten uit de gemeente om de […]