Open dag bij jubilerende fysio Arthur Smit (adv)

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Arthur Smit de deuren van zijn praktijk Fysiotherapie & Fysiofitness Smit aan de Scherpenzeelseweg in Goor opende. En dit eerste lustrum wordt zaterdag 19 maart gevierd tijdens een open dag. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom in de praktijk.

Schermafbeelding 2016-03-11 om 19.09.19

Droom
Wat vijf jaar geleden voor Smit begon als droom, is nu inmiddels de dagelijkse realiteit. “Om iets te bereiken wat je nog niet bereikt hebt, moet je iets doen wat je nog nooit gedaan hebt”, zegt hij. “Dat was destijds al mijn instelling en ik besloot na ruim 20 jaar revalidatie ervaring (Het Roessingh, centrum voor revalidatie te Enschede) de sprong in het diepe te wagen en deze droom te realiseren,” vervolgt hij.

Praktijk
“Fysiotherapie & Fysiofitness Smit is met zes fysiotherapeuten inmiddels uitgegroeid tot een sterk 1e lijns multidisciplinair samenwerkingsverband. We zijn specialist in revalidatie, bekkenfysiotherapie, schouderfysiotherapie en orofaciaal (mond/kaak)fysiotherapie en werken samen met ergotherapie Kracht, podotherapie Voskuil, psychologie praktijk Wittrock en Eet- en Leefstijl diëtetiek. We werken vanuit een goed geoutilleerde en recent vernieuwde praktijk op een zeer goed bereikbare locatie op de Whee in Goor.”

Schermafbeelding 2016-03-11 om 19.09.02

Open dag
“Dit vijfjarige jubileum wil wij graag samen met u vieren tijdens een open dag op zaterdag 19 maart. Laat u op deze dag, onder het genot van een vers gezet kopje koffie uit een oltimer mini, van top tot teen checken door de fysiotherapeuten en onze samenwerkingspartners. Zo nemen de fysiotherapeuten deze dag een fittest en/of hardloopscreening bij u af en zal Kracht Ergotherapie aanwezig zijn voor ergonomisch advies of een handkrachtmeting. Ook kunt u tijdens deze open dag een voet- en loopanalyse laten uitvoeren door Podotherapie Voskuil . En om de complete check af te ronden kunt u uw bloeddruk en suiker laten meten door de een verpleegkundige van Buurtzorg Goor samen met de diëtiste van Eet & Leefstijl.”

Tijd
De Open dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tevens vindt de huldiging plaats van de 1500e patiënt en aansluitend de receptie met een hapje en een drankje met muziek van dj Anton.