CONCEPT

aasd

Gerelateerde berichten

  • Beachsoccer eindigt in mineur23 augustus 2015 Beachsoccer eindigt in mineur Een schitterend voetbalweekeinde op het Schoolfeestplein eindigde vanmiddag toch in mineur. Het Beachsoccer-toernooi werd vroegtijdig gestaakt na ongeregeldheden tijdens het afsluitende […]
  • Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten5 september 2021 Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten SV Hector is het nieuwe voetbalseizoen uitstekend begonnen. Het bekerduel in en tegen Holten werd met 0-1 gewonnen. De jonge Raul Jimenez (foto links) tekende voor de enige treffer van de […]
  • Ontdek de Zorg- en Welzijnweek4 maart 2020 Ontdek de Zorg- en Welzijnweek Salut opent op 20 maart tussen 15:00 en 20:00 uur haar deuren tijdens de Ontdek de Zorg en Welzijn week. Op deze dag kunt u een kijkje nemen en ervaren wat er aan welzijn geboden wordt. […]
  • Asbest in ‘schone’ grond Lindelaan15 november 2011 Asbest in ‘schone’ grond Lindelaan Er is asbest gevonden in nieuwe als schoon aangemerkte grond in de Goorse Lindelaan. Bewoners van hagelnieuwe woningen op twee percelen luidden de alarmklok nadat zij rotzooi aantroffen in […]
  • tousensemble26 mei 2013 Franse komedie in Filmhuis Alleman Komende dinsdag vertoont Filmhuis Alleman de film Tous Ensemble. Het is een hartverwarmende Franse komedie. De film gaat over vijf vrienden die besluiten bij elkaar te gaan wonen, omdat […]