Goor ontbreekt op podium bij Bebseltrofee

De Goorse bridge-duo’s zijn buiten de prijzen gevallen tijdens de zestiende editie om de felbegeerde Bebseltrofee. Het evenement, dat georganiseerd wordt door Lions Club G00r-Markelo-Diepenheim, werd gewonnen door het echtpaar Giel (foto) uit Hengelo. De beste Goorse formatie, bestaande uit de heren Moormann en Van der Veer, werd vierde. De kaartwedstrijd wordt al jaren georganiseerd bij de Bebsel en de opbrengst gaat naar het goede doel. Dit jaar ging de cheque naar De Stichting van Katoen uit Goor, waar minder bedeelden kleding kunnen krijgen.

Echtpaar Giel met  Bebseltrofee (11-3-2016)

Gerelateerde berichten

  • Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar27 maart 2017 Lions Club bridged 1000 euro bij elkaar De lokale afdeling van de stichting Leendert Vriel heeft 1000 euro gekregen van de Lions Club Goor Markelo Diepenheim. Dat gebeurde afgelopen vrijdag in zaal De Bebsel waar in totaal 56 […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]
  • Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel1 maart 2019 Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • Bridge, hardlopen en swingen…6 maart 2020 Bridge, hardlopen en swingen… Een relatief rustig weekeinde kwa activiteiten dit keer en dat heeft mede te maken met de annulering van de voorstelling van Tweeduuster in De Reggehof. Vanavond is er wel de bridge-drive […]
  • Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank21 november 2014 Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank De zes Goorse basisscholen gaan kinderondergoed inzamelen voor kledingbank 'Van Katoen'. Deze is sinds kort gevestigd in de Goorse Wijnkamp en bedoeld voor mensen die het niet breed […]