Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land ? Het zou zomaar eens de Goorse Eline Lammers kunnen zijn. Zij staat tussen bekende Nederlanders als Koningin Maxima, Bridget Maasland, Chantal Janzen, Daniëlle Oerlemans en Dafne Schippers op de site FHM 500 waar kan worden gestemd op een keur van mooie, bekende en minder bekende, landgenotes. De 22-jarige Lammers is al sinds haar tienerjaren model en haar verschijning sierde al diverse bladen en reclamecampagnes. Op de in totaal 500 vrouwen die zijn geselecteerd kan een stem worden uitgebracht. Stemmen op de Goorse kan via deze LINK.

Elinelammers2Eline Lammers

Gerelateerde berichten

  • ‘Sterke’ vrouwen in gesprek…6 maart 2021 ‘Sterke’ vrouwen in gesprek… In het kader van internationale vrouwendag (8 maart) zijn drie vrouwen uit de Hof met elkaar in gesprek gegaan over de positie van vrouwen. Dit is gebeurd op de mozaïekbank voor het […]
  • Naakte Gorenaar met muts springt naar vrouwen28 mei 2018 Naakte Gorenaar met muts springt naar vrouwen Een even koddig, bespottelijk als onsmakelijk incident in Hengelo. Daar is een 45-jarige man uit Goor gisterochtend aangehouden omdat hij naakt uit de bosjes sprong  toen er vrouwen […]
  • Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing14 mei 2018 Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing Ze werd niet gekozen tot de mooiste van Overijssel maar ging toch niet met lege handen naar huis. Bo Grievink werd afgelopen zaterdag verkozen tot Miss Trifora als de meest sportieve van […]
  • Lijnen geopend voor stemmen op Beauty Bo Grievink8 maart 2018 Lijnen geopend voor stemmen op Beauty Bo Grievink Ze behaalde onlangs na een uitgebreide selectieprocedure de finale van Miss Beauty Overijssel en hoopt nu op veel stemmen. De lijnen zijn geopend voor de 22-jarige Bo Grievink en middels […]
  • Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing27 februari 2018 Goorse Bo in finale Miss Beauty Overijssel-verkiezing Bo Grievink zit in de finale van de Miss Beauty Overijssel-verkiezing. De 22-jarige Goorse autoverkoopster en begenadigd wielrenster werd in de zomer gevraagd om zich in te schrijven en […]