Ring verloren op De Hogenkamp

Marlin is op zoek naar een op De Hogenkamp verloren Buddha to Buddha ring. De vinder kan contact opnemen via 06-27150101. 

Goorsnieuws_Marlin zoekt ring

Gerelateerde berichten

  • Goorse op zoek naar haar gouden ring2 november 2015 Goorse op zoek naar haar gouden ring Een Goorse is op zoek naar haar gouden ring. De ring heeft een platte bovenkant met inscriptie, in de binnenkant is een jaartal gegraveerd. Ze heeft geen idee waar ze de ring verloren is. […]
  • Michelle zoekt haar zegelring19 oktober 2017 Michelle zoekt haar zegelring Michelle is haar zegelring verloren. De ring is goudkleurig en voorzien van een zwarte steen. Ze is deze afgelopen zaterdag verloren. Heeft u de ring gevonden, neem dan contact op met de […]
  • Buddha to Buddha armband verloren (Update)10 december 2014 Buddha to Buddha armband verloren (Update) Marlin is wanhopig op zoek naar haar dure Buddha to Buddha armband. Waar ze die is verloren weet ze niet. Uw tips ziet Marlin graag tegemoet, u kunt haar bereiken op telefoonnummer […]
  • Goorse verliest trouwring, beloning voor vinder2 mei 2016 Goorse verliest trouwring, beloning voor vinder Een Goorse is haar trouwring verloren. De ring is gemaakt van twee gladde gouden ringen, die door een hartje bij elkaar worden gehouden. Deze speciaal voor haar vervaardigde ring heeft een […]
  • Ook Willy op zoek naar trouwring28 april 2014 Ook Willy op zoek naar trouwring Willy zoekt naar een trouwring die verloren is in de buurt van de ijsbaan. In de ring is een naam en datum gegraveerd. De vinder kan contact opnemen met Willy via telefoonnummer 0547-260025.