Ring verloren op De Hogenkamp

Marlin is op zoek naar een op De Hogenkamp verloren Buddha to Buddha ring. De vinder kan contact opnemen via 06-27150101. 

Goorsnieuws_Marlin zoekt ring

Gerelateerde berichten

  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]
  • gefeliciteerd29 mei 2010 gefeliciteerd jow henk gefeliciteerd man groetjes uit rusland
  • Oud Heracles-keeper rapporteur bij Goorse derby3 december 2015 Oud Heracles-keeper rapporteur bij Goorse derby Oud Heracles-keeper Eduard Doeschotte is de rapporteur namens deze site bij de derde Goorse derby van dit voetbalseizoen tussen GFC en Hector komende zondag in het Sport Inn Derbyplayer of […]
  • Waterpoloheren De Hof kampioen13 april 2015 Waterpoloheren De Hof kampioen Het eerste herenteam van ZPC De Hof is  in het afgelopen weekeinde overtuigend kampioen geworden van de 1e klasse D. In eigen huis werd afgetekend met 11-2 van DWV gewonnen. Na een […]
  • Twenthe verliest oefenduel bij Borne1 februari 2012 Twenthe verliest oefenduel bij Borne Twenthe heeft zich gisteravond in de vrieskou verslikt in vierdeklasser Borne. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor met 3-1 op bezoek bij de plaatselijke trots. Twenthe, dat […]