Aftellen maar: Nog 100 dagen

De teller op de site van het Goorse School en Volksfeest geeft het kip en klaar aan. Het echte terug tellen naar de 141e editie kan nu beginnen want er zijn op deze dinsdag de 15e maart nog precies honderd dagen te gaan tot aan het Feest der Feesten. De eerstvolgende Schoolfeest-gerelateerde activiteit is volgende week Paas-zaterdag al als de loodsen van de wagenbouwers en de Goorse Biertent-Rellie weer in gebruik worden genomen. De Seniorentocht is op donderdag 12 mei. Het School- en Volksfeest in de ‘Tente’ neemt een aanvang op woensdag 22 juni met de Seniorenmiddag (foto).

Seniorenmiddag

Gerelateerde berichten

  • Een kijkje nemen bij de wagenbouwers…18 mei 2018 Een kijkje nemen bij de wagenbouwers… Het is een traditie die aan populariteit wint. De inloopdagen op de zaterdagen bij de loods. Vier wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Hoe geven ze […]
  • Na Schoolfeest 10 is het pas echt voorbij4 juli 2015 Na Schoolfeest 10 is het pas echt voorbij De Schoolfeestloodsen zijn weer keurig opgeruimd en op orde voor de volgende editie voor de opbouw van de wagens voor de allegorische optocht. Vandaag werd het 'bouwseizoen' afgesloten met […]
  • Hippische aanval op Schoolfeestloods1 mei 2015 Hippische aanval op Schoolfeestloods Het was even schrikken rond middernacht bij de Schoolfeestloods. Ineens meldden zich een aantal paarden die waren ontsnapt uit een nabijgelegen weiland. Op dat moment waren er nog bouwers […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)15 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De Schoolfeesttent is gearriveerd. Vanochtend kwam tentenbouwer De Weerd met een aantal vrachtwagens waarmee de tentdelen zijn vervoerd. Er is daarna direct begonnen met de opbouw. […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]