Palmpasen-optocht zondag vanaf Schoolfeestplein

Het is de laatste zondag van de vastenperiode en voor christenen de inleiding naar de zogenoemde ‘goede week’ waarin naar Pasen wordt toegeleefd. In Goor is Palmzondag vooral de dag dat het feest is voor de kinderen met de Palmpasen-optocht en activiteiten bij kinderboerderij ’t Kukelnest. Onder leiding van Apollo kan iedereen, met of zonder Palmpasenstok, meelopen. De start is op het Schoolfeestplein voor De Reggehof en de route loopt via de Grotestraat, Wijnkamp, Kloosterlaan en de Lintelerweg naar de kinderboerderij. Daar draait DJ Marel Zwierink en kunnen er eieren worden geschilderd- en gezocht. Ook zijn er diverse spelletjes. Ook de Paashaas is, zoals elk jaar, present met een mand vol chocolade-eitjes.

Palmpasenhaas

Gerelateerde berichten

  • In stijl in de Palmpasenoptocht9 april 2017 In stijl in de Palmpasenoptocht Ze had zich er speciaal voor omgekleed en bleek een bezienswaardigheid tijdens de Palmpasen-optocht aan het begin van deze zonnige zondagmiddag. Silke Lammertink liep als fleurige […]
  • Palmpasenoptocht blijft in trek14 april 2019 Palmpasenoptocht blijft in trek Er waren vandaag zo'n 100 deelnemers aan de Goorse Palmpasenoptocht. Veel kinderen liepen, al dan niet met een Palmpasentak, mee met hun ouders en werden voorafgegaan door de drum- en […]
  • Palmpasen en eieren zoeken11 april 2019 Palmpasen en eieren zoeken Komende zondag is weer de jaarlijkse Palmpasenoptocht, georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor. Die start om 12.00 uur vanaf de Reggehof gaat achter de harmonie van Apollo in […]
  • Dubbelcabaret, Sjoowavonden en Palmpasen…23 maart 2018 Dubbelcabaret, Sjoowavonden en Palmpasen… Een volle evenementenagenda voor het komende weekeinde met vanavond de start van een drietal Sjoowavonden in zaal De Bebsel waar artiesten uit Goor en omgeving ook morgenavond en […]
  • Palmpasenoptocht door stadshart naar Kukelnest27 maart 2015 Palmpasenoptocht door stadshart naar Kukelnest De Goorse Palmpasenoptocht gaat, evenals vorige edities, komende zondag van start bij De Reggehof om te eindigen bij kinderboerderij 't Kukelnest. De start is om 12.00 uur en eenieder met […]