Lentekriebelzzz… bij De Ster

Verschillende ondernemers uit Goor stallen morgenavond hun waar uit in de achterzaal van café De Ster. Daar is de jaarlijkse Lentefair onder de titel ‘Lentekriebelzzz…’. Verschillende producten worden geshowd en te koop aangeboden die betrekking hebben op dit jaargetijde. De organisatie is in handen van Hoftrends en De Oranjerie die in december ook altijd een Kerstfair bij De Ster organiseren. De avond, met koffie en handgemaakte appeltaart, begint om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Lentekriebelzzz

 

Gerelateerde berichten

  • Weer Candlelight Fair bij De Ster18 november 2015 Weer Candlelight Fair bij De Ster De kerstsfeer opsnuiven in een vroeg stadium. Dat kan morgenavond tijdens de Candlelight Fair in zaal de Ster in Goor. Tijdens deze avond die is georganiseerd door de Oranjerie zijn er ook […]
  • Verkoop woningen ‘N8’ volgende week van start24 september 2022 Verkoop woningen ‘N8’ volgende week van start Komende maandag, 26 september, start de verkoop van het nieuwbouwproject N8 in Goor. Er worden acht woningen gebouwd achter Café De Ster op de plek waar nu nog de feestzaal en garageboxen […]
  • Goorse Tourpoule: Inschrijvingen voor of op 1 juli11 juni 2022 Goorse Tourpoule: Inschrijvingen voor of op 1 juli De Tour de France gaat op vrijdag 1 juli van start en dat betekent dat ook een paar honderd Goorse wielerliefhebbers zich weer kunnen storten op hun eigen Tourploeg in de Goorse […]
  • E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster12 mei 2022 E8 Radio viert 100ste uitzending met feest bij De Ster E8 Radio van Hofstreek FM gaat de 100ste uitzending vieren met een feest voor de zogenoemde 'stappers van toen' bij Café De Ster. Dat moet op vijrdag 27 mei de sfeer uitademen van de […]
  • Lente…29 maart 2022 Lente… Voorjaar! Ik word er vrolijk van. De klok verzet zich en maximaal gebruik maken van dat uurtje extra licht en tijd. De koeien zijn door het dolle heen als ze al dat verse groene gras voor […]