Eerste verjaardag Johnys met Yes-R

Feest bij Café Johnys. De uitgaansgelegenheid in het centrum van Goor viert dit weekend alweer haar eerste verjaardag. Uitbater John Westerik viert de eerste verjaring met zijn klanten, die in het eerste jaar in grote getale de weg naar de kroeg weten te vinden. Om het feest muzikaal op te luisteren wordt de populaire zanger c.q. rapper Yes-R ingevlogen. Hij zal zaterdag optreden. Een dag eerder, vrijdag dus, zal er ook een speciaal thema-feest zijn. Kijk hier voor meer info.

YesR

Gerelateerde berichten

  • Mallorca-party in afgesloten Grotestraat21 augustus 2017 Mallorca-party in afgesloten Grotestraat Er komen enerverende weekeinden aan voor de Goorse sportliefhebbers, feestgangers- en cafébezoekers. Over een kleine twee weken is er de wielerronde in het centrum van Goor met aansluitend […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Veranderingen in Goorse Tourpoule23 juni 2015 Veranderingen in Goorse Tourpoule Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden […]
  • Henk Dissel bij café Johny’s20 april 2017 Henk Dissel bij café Johny’s De bekende zanger Henk Dissel komt morgen in Goor. De vertolker van veel eigen Nederlandstalige nummers is morgen te gast bij café Johny's. Voor dit optreden zijn nog enkele kaarten te […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]