Waanders Ontwerp in campagne Timing

Ondernemer Nils Waanders schittert in de nieuwe campagne ‘Wij Doen’. In de online reclamespot van Uitzendbureau Timing verhalen ondernemers van starters tot multinational over hun visie. Het uitzendbureau vroeg Waanders naar de route die hij met Waanders Ontwerp aflegt. Waanders zetelt sinds vorig jaar aan Julianaplein in Goor met zijn ontwerpbureau. Bekijk de video-bijdrage van Waanders hier

Nils Waanders

 

Gerelateerde berichten

  • Waanders en Morsink gaan samen10 september 2019 Waanders en Morsink gaan samen Nils Waanders van Waanders Ontwerp en Michelle Morsink van SPLETSCH! gaan verder als één bedrijf onder de naam Waanders.studio. Dat doen ze in het pand waar Waanders al is gevestigd aan […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Startersmarkt bij Roetgerink5 juli 2011 Startersmarkt bij Roetgerink Een startersmarkt komende vrijdag bij Roetgerink Makelaardij in de Goorse Wijnkamp. Onder het motto “Starten op de woningmarkt een droom? – Wij maken dromen graag waar!”  wil het […]
  • Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand11 juni 2015 Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand Grafisch bureau Waanzinnig vestigt zich medio juli aan het Julianaplein. Het bedrijf van Gorenaar Nils Waanders neemt zijn intrek in het voormalige pand van uitzendbureau Randstad, naast […]