Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid

Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de leerlingen, het A-orkest en het recreantenorkest. Er komen verschillende muziekstijlen voor het voetlicht. Het concert van de aloude vereniging begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk. Een vrije gift wordt wel gewaardeerd.

voorjaarsmatinee

Gerelateerde berichten

  • Voorjaarsmatinee KNA27 februari 2019 Voorjaarsmatinee KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zondag haar jaarlijks voorjaarsmatinee in de foyer van de Reggehof. Het nieuwe B-orkest onder leiding van Henny Klein Twennaar heeft zondag haar […]
  • Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid28 maart 2017 Voorjaarsmatinee Kunst Na Arbeid Kunst Na Arbeid houdt komende zondag haar jaarlijkse voorjaarsmatinee. De Goorse accordeonvereniging is te bewonderen in de foyer van de Reggehof. KNA zorgt voor optredens van de […]
  • KNA komt weer oud papier ophalen7 juni 2020 KNA komt weer oud papier ophalen Vanaf 20 juni haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op op De Whee.Dat gebeurt met de pers-/containerwagens van Remondis. Het oud papier moet voor 08.30 uur aan de weg […]
  • Duits orkest tijdens herfstconcert KNA5 november 2019 Duits orkest tijdens herfstconcert KNA Komende zaterdag (9 november) komen 'The Squeezebox Devils' uit het Duitse Osterholz – Scharmbeck naar Goor in het kader van een uitwisseling met de Goorse accordeonvereniging KNA. De […]
  • Geslaagde voorjaarsmatinee Reggehof4 maart 2019 Geslaagde voorjaarsmatinee Reggehof Met genoegen kijken ze terug op de voorjaarsmatinee van KNA in de foyer van De Reggehof. De deelnemers aan de muziekmiddag in de Goorse schouwburg. Van jong tot oud, alle leden van KNA […]