Passend vervoer voor 40-jarige Werner Haafkes

Werner Haafkes is vandaag 40 jaar geworden en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De nieuwbakken voorzitter van de Goorse hockeyclub en ondernemer, verwierf met zijn aannemersbedrijf landelijke bekendheid met de introductie van het innovatieve bouwconcept IBBA (Ik Bouw Betaalbaar in Almere). Zijn vrienden vonden dat het ter gelegenheid van zijn 40-jarige verjaardag ook eens tijd werd om in een betaalbare auto te stappen. Dankzij de welwillende medewerking van Bart Wiegerinck (Wiegerinck auto’s) en Erik Bouwhuis van E-design rijdt Haafkes een aantal dagen rond in een fraai blits bestickerd karretje die ook nog eens begrensd is als het gaat om het maken van snelheid. Vanavond wordt dit experiment geëvalueerd en zal worden bekeken of de opdrachten die met de brommobiel moesten worden gedaan, naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Als dat zo is dan kan de bouwondernemer weer in zijn eigen vertrouwde bolide plaatsnemen.In ieder geval namens de vrienden een hele fijne dag gewenst !

Wernerhaafkes501

Gerelateerde berichten

  • Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens2 oktober 2016 Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens Een Nederlandse primeur voor het Goorse bouwbedrijf W.J. Haafkes en Zonen. Samen met softwareontwikkelaar Smart2IT is de gloednieuwe Microsoft HoloLens uit Amerika gehaald. Met deze […]
  • Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar12 december 2015 Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar Feest in de Schoolstraat en bij de Buddy's. Jessica Haverkate-Leusink is 40 jaar en dat moet gevierd. Vanavond zijn haar vrienden, familie en kennissen bij de Buddy's te vinden om deze […]
  • Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd11 februari 2018 Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd Het is feest in huize Tijink en zeker ook in de buurt want het feit dat Willem en Mini Tijink zaterdag op de kop af 40 jaar getrouwd zijn moet natuurlijk gevierd worden. Daarom werd er bij […]
  • Feestweek jubilerende Puntdakschool van start23 mei 2016 Feestweek jubilerende Puntdakschool van start Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is […]
  • In München steht ein…26 september 2015 In München steht ein… Daar waar in Goor het Oktoberfest bij De Reggehof niet van de grond kwam en in bescheiden vorm is overgenomen door café De Ster, zijn er jaarlijks ook Gorenaren die het 'Oktoberfest der […]