Passend vervoer voor 40-jarige Werner Haafkes

Werner Haafkes is vandaag 40 jaar geworden en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De nieuwbakken voorzitter van de Goorse hockeyclub en ondernemer, verwierf met zijn aannemersbedrijf landelijke bekendheid met de introductie van het innovatieve bouwconcept IBBA (Ik Bouw Betaalbaar in Almere). Zijn vrienden vonden dat het ter gelegenheid van zijn 40-jarige verjaardag ook eens tijd werd om in een betaalbare auto te stappen. Dankzij de welwillende medewerking van Bart Wiegerinck (Wiegerinck auto’s) en Erik Bouwhuis van E-design rijdt Haafkes een aantal dagen rond in een fraai blits bestickerd karretje die ook nog eens begrensd is als het gaat om het maken van snelheid. Vanavond wordt dit experiment geëvalueerd en zal worden bekeken of de opdrachten die met de brommobiel moesten worden gedaan, naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Als dat zo is dan kan de bouwondernemer weer in zijn eigen vertrouwde bolide plaatsnemen.In ieder geval namens de vrienden een hele fijne dag gewenst !

Wernerhaafkes501

Gerelateerde berichten

  • Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens2 oktober 2016 Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens Een Nederlandse primeur voor het Goorse bouwbedrijf W.J. Haafkes en Zonen. Samen met softwareontwikkelaar Smart2IT is de gloednieuwe Microsoft HoloLens uit Amerika gehaald. Met deze […]
  • Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar12 december 2015 Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar Feest in de Schoolstraat en bij de Buddy's. Jessica Haverkate-Leusink is 40 jaar en dat moet gevierd. Vanavond zijn haar vrienden, familie en kennissen bij de Buddy's te vinden om deze […]
  • Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’…6 september 2019 Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’… Groot feest vandaag bij de Heeckerenschool. Daar werd gevierd dat Juf Bernadette Brunnekreef, 40 jaar in dienst is als leerkracht. Ze werd opgehaald met haar man Ate vanaf hun woning aan […]
  • In München steht ein…26 september 2015 In München steht ein… Daar waar in Goor het Oktoberfest bij De Reggehof niet van de grond kwam en in bescheiden vorm is overgenomen door café De Ster, zijn er jaarlijks ook Gorenaren die het 'Oktoberfest der […]
  • Wouter verrast door carnavalsvrienden28 juni 2020 Wouter verrast door carnavalsvrienden Een prachtige avond voor Wouter Oosterbeek op Schoolfeestzaterdag. Rond half elf werd hij verrast door de leden van CV Sterzo in verband met zijn veertigste verjaardag die hij vandaag, […]