Sterk Hector klopt ’t Centrum: 4-0

Hector heeft zich uitstekend hersteld van het teleurstellende gelijkspel van vorige week tegen hekkensluiter Neede. Op het eigen Doesgoor werd ’t Centrum met 4-0 verslagen. Bij rust was het 2-0 voor de groen witten. Hector kwam met geluk op 1-0 doordat een voorzet van Joeri Wenderman pardoes op de hak van een tegenstander terecht kwam waarna de bal in het doel belandde. Een overtreding op de van een blessure teruggekeerde Joost Minkjan leverde een vrije trap op op de rand van de 16-meter die mooi werd binnen geschoten door Cristian Haverslag.

????????????????????????????????????

Na de thee ging ’t Centrum achterin één op één spelen maar dat leverde geen resultaat op voor de Enschedeërs die vaker de irritatie lieten blijken en in totaal een zevental gele kaarten ontvingen en een directe rode kaart na een charge op Wesley Zwoferink. Na 12 minuten in de tweede helft werd de wedstrijd beslist. Wesley Zwoferink kapte op de achterlijn een tegenstander uit en vond Joeri Wenderman die binnen kon schieten: 3-0. Het werd uiteindelijk 4-0 door een goal van topscorer Marinus Wolters. Hector staat met 31 punten uit 19 wedstrijden en doet ook volop mee in de strijd om de derde periodetitel. Volgende week, Tweede Paasdag, staat de inhaalwedstrijd en stadsderby tegen vv Twenthe op de rol.