Gemeente content over toename afvalscheiding

De gemeente Hof van Twente is tevreden over haar afvalbeleid. Volgens de gemeente is dit te danken aan haar nieuwe politiek. Alle laagbouwwoningen hebben sinds enige tijd een verpakkingencontainer voor blik, plastic en drankenkartons. En dat loont voor een betere scheiding van het afval. In januari en februari van dit jaar werd er 10,5 kilo verpakkingsmateriaal per huishouden ingezameld. In 2015 was dit 4,7 kilo per huishouden in dezelfde periode.

Afvalbakkenoranjedeksel (2)

Gerelateerde berichten

  • Een extra grijze bak met een oranje deksel…23 september 2015 Een extra grijze bak met een oranje deksel… De inwoners van krijgen binnen enkele weken een extra afvalbak bestemd voor verpakkingsmateriaal zoals plastic en karton. Twente Milieu laat weten dat het geen oranje bal wordt maar een […]
  • Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor15 april 2015 Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor Er wordt volgende week een zogenoemd Milieuplein (foto) geplaatst op het Weversplein in het Goorse centrum. Dit werd gisteravond bekend tijdens de raadsvergadering. De lokale D66-fractie […]
  • D66 wil ook karton en blik bij plastic afval9 januari 2015 D66 wil ook karton en blik bij plastic afval D66 gaat het college van B&W vragen waarom er in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente nog geen karton en blik wordt ingezameld tegelijk met het plastic. In omliggende […]
  • Grote brand bij Ter Horst afvalverwerking (met video)3 juni 2018 Grote brand bij Ter Horst afvalverwerking (met video) Een grote berg met afval bij Ter Horst milieu aan de Breukersweg is even na middernacht in brand gevlogen. De brandweer schaalde vrijwel direct op naar grote brand om het vuur goed te […]
  • Afvalcontainers in brand gevlogen13 februari 2016 Afvalcontainers in brand gevlogen Aan de Merelstraat zijn vanavond rond 19:15 uur afvalcontainers in brand gevlogen die tegen een schuur aan stonden. Daardoor heeft de schuur flinke rookschade opgelopen. Van de containers […]