Jonge Leu jeugdmode viert 10-jarig bestaan (Adv)

Het is feest bij Jonge Leu jeugdmode. De kledingzaak van de Goorse Nathalie Bronsvoort die zich richt op kinderen en jongeren, bestaat 10 jaar en heeft vanaf komende woensdag, 30 maart, tot en met zaterdag 2 april, elke dag een fraaie aanbieding. Jonge Leu jeugdmode is gevestigd aan de Grotestraat in Goor en heeft ook een filiaal in de Lochemse Molenstraat. Er zijn tijdens de feestelijke jubileumdagen Goody Bags voor klanten die voor tenminste 25 euro besteden en er is een verloting met als hoofdprijs een ‘shoptegoed-waardebon’ van 100 euro. Naast kleding is ook Noessie haarknipjes aanwezig en zijn er workshops armbandjes maken. in Lochem kunnen kinderen zich woensdag en zaterdag vanaf 13.30 uur ook nog gratis laten schminken. Jonge Leu jeugdmode zit in Goor aan de Grotestraat 59 en in Lochem aan de Molenstraat 30.

Jongeleuexterieur2