Hennepkwekerij aan Borghoeksweg: 2 aanhoudingen

De politie heeft donderdag een hennepkwekerij opgerold aan de Borghoeksweg, zo meldt het plaatselijke korps via hun eigen Facebookpagina. Bij de vondst zijn in totaal 288 hennepplanten aangetroffen en vervolgens in beslag genomen. Twee personen zijn aangehouden.

Politieafbeelding

Gerelateerde berichten

  • Meer wietkwekerijen opgerold in Goor23 februari 2017 Meer wietkwekerijen opgerold in Goor In Goor zijn in 2016 meer hennepkwekerijen opgespoord dan in de jaren ervoor. Wim van der Werff van netbeheerder Cogas zegt op de site van RTV Oost dat dat komt door een meer preventieve […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen5 april 2016 Hennepkwekerij boven shoarmazaak aangetroffen Bij de appartementen boven een shoarmazaak in het Goorse centrum is in alle vroegte van de dinsdagochtend een politie-inval geweest. In de ruimtes boven het etablissement aan de […]
  • Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld27 november 2018 Hennepkwekerij in Pieter Langendijkstraat ontmanteld In de Goorse Pieter Langendijkstraat is maandagmiddag 26 november een hennepkwekerij ontmanteld. Op de zolder van een woning trof de Hermandad 225 hennepplanten aan. Daarnaast was er […]