Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi

De Goorse darter Elkjaer Wolff heeft vrijdagavond het Delden Open Dartstoernooi op zijn naam geschreven. Hij liet in de finale bij café Smitties, weinig heel van zijn opponent Michiel Borgeling en won met 5-1 van de Deldenaar. Het is voor het eerst dat dit toernooi wordt gehouden en er waren in totaal 64 deelnemers. Elkjaer Wolff, die zijn competitiewedstrijden speelt bij café Buddy’s, werd eerder dit jaar nog 65e op het Dutch Open.

Elkjaerwolff

Gerelateerde berichten

  • Soomers verslaat Lakeside-winnaar maar sneuvelt bij laatste 32 op Dutch Open1 februari 2015 Soomers verslaat Lakeside-winnaar maar sneuvelt bij laatste 32 op Dutch Open Martijn Soomers is in de strijd om een plek in de kwartfinale op het Dutch Open in Assen uitgeschakeld. De Goorse topdarter kegelde zaterdag nog de BDO-Lake Side-winnaar Scott Mitchel uit […]
  • Darttoernooi voor koppels bij De Buurman16 december 2016 Darttoernooi voor koppels bij De Buurman Café de Buurman organiseert komende zondag een darttoernooi voor koppels. Daarvoor kunnen duo's zich vanaf 13.30 uur ter plekke inschrijven of daarvoor per email: mikekaspers@nullhotmail.com […]
  • Soomers wint Stampottoernooi Buddys opnieuw29 december 2015 Soomers wint Stampottoernooi Buddys opnieuw Martijn Soomers heeft voor de vijfde keer op rij het Stampottoernooi van de Buddys op zijn naam geschreven (foto). De Goorse topdarter versloeg in de eindstrijd van het drukbezette […]
  • Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s29 december 2016 Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s Luuk Bromander is de grote winnaar geworden van het Stampottoernooi bij de Buddy's. De Goorse tiener versloeg in de eindstrijd van het jaarlijkse dartevenement routinier Frank Meijer. De […]
  • Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe30 januari 2017 Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe Robin Veenstra heeft in het afgelopen weekeinde het darttoernooi van vv Twenthe op zijn naam geschreven. In een spannende finale wist hij met 4-3 te winnen van Frank Kloosterman. Deze had […]