Schoolfeestbestuur wil meer optochtbezoekers van buiten Goor

Het bestuur van de stichting School en Volksfeest gaat nadrukkelijk de publiciteit zoeken buiten Goor en de overige kernen in de Hof van Twente om meer bezoekers naar de Goorse optochten te trekken. Er werd nog niet eerder promotie gemaakt buiten de Hof voor de kinderoptocht van zaterdag en de grote allegorische optocht van de zondag in het laatste volle weekend van juni. De wens om meer bezoekers van ‘buitenaf’ werd geuit door voorzitter Erwin Zwierink tijdens de opening van de Schoolfeestloodsen vanmiddag. Daar wordt vanaf vandaag weer volop gewerkt aan de diverse wagens.

ErwinzwierinkloodsErwin Zwierink tijdens de opening van de Schoolfeestloodsen

Gerelateerde berichten

  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd7 juni 2017 Schoolfeestboekje gepresenteerd In de Schoolfeestloods aan de Goorse Nijverheidsweg is vanavond het nieuwe Schoolfeestboekje ten doop gehouden. Dat gebeurde tijdens een perspresentatie in de tussenruimte waarbij ook de […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]
  • Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht25 februari 2015 Kinderen speciaal onderwijs blijven in de optocht Ook in de komende editie van de kinderoptocht tijdens het Goorse School en Volksfeest zal een groep leerlingen uit het speciaal onderwijs acte de presence geven. Vorig jaar was er het […]
  • Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV16 mei 2017 Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vanaf komende zondag 21 mei, tot en met 18 juni, iedere week historische opnames van het Goorse School- en Volksfeest uitzenden. Er worden diverse oude […]