Bigband Festival verplaatst naar Reggehof en gemeentehuis

Het Goorse Bigband Festival wordt morgen voor het grootste gedeelte verplaatst naar theater De Reggehof en de hal van het gemeentehuis. Het KNMI heeft code geel afgegeven omdat er regen- en hagelbuien worden verwacht die gepaard gaan met hoge windsnelheden. “We willen geen onverantwoordelijke risicio’s nemen” zegt voorzitter Pascal ten Berge van de organiserende stichting. “Maar we laten ons ook niet wegblazen.” De grote Bigbands spelen in het theater terwijl er bands van de muziekschool en het ROC in het gemeentehuis acteren. Daar is ook de kunstmarkt. De dixieland- en bluesbands die voor de horecagelegenheden stonden gepland, gaan bij de café’s binnen spelen. De braderie van Apeldoorn 2000 gaat buiten wel door evenals de kermisattracties die op nu op het horeca-plein voor het politiebureau worden neergezet. “Net als elk jaar gewoon naar Goor komen” is onze boodschap. “Het wordt een geweldig spektakel, maar dan onder dak.” aldus ten Berge.

Bigbandfestivalvansermondtfoto

Gerelateerde berichten

  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Big Band Festival komt op gang28 maart 2016 Big Band Festival komt op gang De wind is onstuimig en door de regenbuien heen komen mondjesmaat mensen richting het Goorse centrum. Muziekliefhebbers op zoek naar de klanken. "Die kant op..." zegt een behulpzame […]
  • Geen Paaskermis meer in Goor31 maart 2015 Geen Paaskermis meer in Goor Er is een einde gekomen aan de traditionele Paaskermis die jaarlijks vanaf witte donderdag tot en met tweede Paasdag op het Schoolfeestplein was gesitueerd. De Albert Sommer-stichting van […]
  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]
  • Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek30 maart 2018 Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek Het komende Paasweekeinde staat in het Goorse, zoals elk jaar, weer bol van de activiteiten. Het hele weekeinde zijn er Paasdiensten in de diverse kerken. Daarnaast is er vanavond een […]