Blaag blaast vijf keer toegestane hoeveelheid, rijbewijs ingenomen

Een beginnend bestuurder heeft zich vannacht behoorlijk in de nesten gewerkt. Met bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed reed hij gisteravond over de Markeloseweg door Goor. De politie kwam de onverlaat op het spoor toen ze vreemd rijgedrag signaleerden. Ze hadden al een vermoeden dat alcohol invloed had op de stuurmanskunsten van de jonge man. Uit de blaastest kwam naar voren dat het vermoeden juist was. Het rijbewijs van de beginnende bestuurder is ingevorderd. Een fikse straf zal ongetwijfeld volgen.

Politieafbeelding

Gerelateerde berichten

  • Goorse blaast 0,65 promille6 april 2015 Goorse blaast 0,65 promille Een jonge Goorse is gisteren in Diepenheim aangehouden door de politie. De 27-jarige vrouw werd daar op de Deldensestraat aangehouden en moest blazen. Ze bleek 295 ugl oftwel 0,65 […]
  • Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging18 juni 2016 Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging De Hermandad heeft een grootschalige razzia gehouden in Goor en omgeving. Samen met de  Landelijke Politie Eenheid, de belastingdienst, douane, sportvisserij Oost-Nederland en de boa's […]
  • Dronken vrouw botst op twee auto’s12 oktober 2014 Dronken vrouw botst op twee auto’s Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto's aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren8 november 2014 Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren Een negentienjarige man uit Goor heeft afgelopen nacht zijn rijbewijs in moeten leveren, omdat hij teveel had gedronken. Agenten zagen de man rijden op de Diepenheimseweg. Toen de man de […]