Big Band Festival komt op gang

De wind is onstuimig en door de regenbuien heen komen mondjesmaat mensen richting het Goorse centrum. Muziekliefhebbers op zoek naar de klanken. “Die kant op…” zegt een behulpzame Gorenaar. In De Reggehof is de eerste Bigband begonnen en de eerste ‘die-hards’ staan met aandacht te luisteren. In de foyer wordt kinderen door leden van Apollo uitgelegd hoe je op een tuba of een trompet kunt spelen. “Probeer maar…” Een acteur achter een kinderwagen spreekt, verkleed als vrouw, vanachter een ouderwetse kinderwagen bezoekers aan met een bulderende lach. In de hal van het gemeentehuis de verzamelde Goorse kunst. In het stadshart een aantal marktkramen van kooplui die het toch willen proberen ondanks het slechte weer. Bij De Tapperij is een bluesband net klaar met opbouwen. Klaar voor de invasie die wat later verwacht wordt. “Eerst maar een koffie…” (later meer)

BBF4

BBF2

BBF3

BBF5

 

BBF6

Gerelateerde berichten

  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]
  • Bigbandfestival met een ander karakter28 maart 2016 Bigbandfestival met een ander karakter Ondanks het onstuimige weer trokken vandaag toch nog redelijk veel mensen naar het Bigbandfestival in het Goorse stadshart. Het fleurige karakter van een muzikaal lentefeest kreeg het […]
  • Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival28 maart 2019 Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel 'Feeling Good' gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekraïense topmuzikanten […]
  • Bigband Festival verplaatst naar Reggehof en gemeentehuis27 maart 2016 Bigband Festival verplaatst naar Reggehof en gemeentehuis Het Goorse Bigband Festival wordt morgen voor het grootste gedeelte verplaatst naar theater De Reggehof en de hal van het gemeentehuis. Het KNMI heeft code geel afgegeven omdat er regen- […]
  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]