FietsKijkDag op bureau in Goor

De politie organiseert volgende week zaterdag weer een fietskijkdag. Op dit moment staan er op het bureau in Goor veel fietsen op hun eigenaar te wachten. De politie hoopt met deze oproep dat mensen, die een fiets vermissen, komen opdraven. De kijkdag vindt plaats op het bureau in Goor 10.00 tot 15.00 uur. Mensen die nog geen aangifte hebben gedaan, kunnen dan -indien nodig- alsnog aangifte doen. De overgebleven fietsen worden verkocht.

fietsen1

Gerelateerde berichten

  • Theo kent Librisprijs toe aan Tonio7 mei 2012 Theo kent Librisprijs toe aan Tonio Theo Hakkert heeft de Libris Literatuurprijs 2012 is toegekend aan A.F.Th. van der Heijden voor het boek Tonio, over zijn verongelukte zoon. De Goorse columnist en journalist zat in de […]
  • Ontwikkel de mooiste Schoolfeestbedel13 december 2012 Ontwikkel de mooiste Schoolfeestbedel Onderneming Sim Design heeft de hulp ingeroepen van de Goorse bevolking. De sieradenshop wil in het kader van het 750-jarig bestaan en het komende Schoolfeest een unieke bedel ontwikkelen. […]
  • caroly218 mei 2012 Goorse circusartiesten op de buhne Het grote podium van De Reggehof is zondag voor het Goorse jeugdcircus Caroly. Zij trekken jaarlijks veel publiek met de voorstellingen en gaan ook dit jaar voor een volle bak met de […]
  • Kroamschudd’n met Goors Mannenkoor26 augustus 2009 Kroamschudd’n met Goors Mannenkoor Een aangename¬†verrassing voor familie Freriksen, die na hun geboorte van hun dochter Indy, een ¬†onaangekondigd bezoek kregen van het Goors Mannenkoor. De jongste spruit van het gezin werd […]
  • Tusveld koninklijk geridderd29 april 2011 Tusveld koninklijk geridderd Frans Tusveld is vanochtend geridderd in de Orde van Oranje Nassau. Hij was een van de twee gedecoreerden uit Goor tijdens de lintjesregen op de dag voor koninginnedag. Hij kreeg de hoge […]