Cas wint reis naar Disneyland na vondst gouden ei

Eieren zoeken en vinden. Veel kinderen hebben afgelopen weekeinde hun hart kunnen ophalen met deze traditie. Maar niemand zal er met zoveel genoegen op terugkijken als Cas Meutstege. De 13-jarige Gorenaar is namelijk de winnaar geworden van de actie van RTV Oost Zoek het Gouden Ei. Cas wist het ei na aanwijzingen van de regionale omroep te vinden in Delden, waar hij net als veel anderen driftig aan het zoeken was met zijn maatjes. Cas wist het gouden ei te vinden en hij maakt zich nu voor een geweldige reis voor vier personen naar Disneyland Parijs. Foto’s: Rogier van den Berg/RTV Oost.

Schermafbeelding 2016-03-29 om 00.13.11

Gerelateerde berichten

  • Kosten hack gemeente opgelopen tot 4,2 miljoen euro22 september 2022 Kosten hack gemeente opgelopen tot 4,2 miljoen euro De cyberaanval die de gemeente Hof van Twente teee jaar geleden trof heeft in totaal ruim 4,2 miljoen euro aan gemeenschapsgeld gekost. Dat blijkt uit onderzoek van RTV Oost. De kosten […]
  • Zoektocht naar bijna 21-jarige Isra gaat door22 augustus 2022 Zoektocht naar bijna 21-jarige Isra gaat door De zoektocht naar de naar Libië ontvoerde Isra Aksema gaat onverminderd door. De Goorse, die in 2004 werd meegenomen door haar vader nadat deze haar moeder Marisse van der Burg […]
  • Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen24 januari 2022 Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere […]
  • Stan in beeld op Wereld-brailledag5 januari 2022 Stan in beeld op Wereld-brailledag Het was gisteren Wereld-brailledag en dat was reden voor de regionale omroep RTV oost om langs te gaan bij de bekende blinde Gorenaar Stan Jansen. Er werd een artikel en een video-item […]
  • Goorse Jumbo in beeld met ‘Eerste Kerstdag-klanten’26 december 2021 Goorse Jumbo in beeld met ‘Eerste Kerstdag-klanten’ Wie doet er nog boodschappen op Eerste Kerstdag en hoeveel supermarkten zijn er op die dat geopend in provincie Overijssel? Dat was de vraag die de redactie van RTV Oost zich stelde. Er […]