Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline

Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van ’t Gijmink met de DJ’s Dennis en Sem. Morgenavond staan de Reggestad Muzikanten en de aanverwante Reggethaler Spatzen op het grote podium van theater De Reggehof voor de liefhebbers van Duitse Egerländer en Böhmische muziek uit de Alpenlanden. Wie meer met de klanken uit de jaren ’60 heeft kan bij café De Ster terecht. Daar speelt de band Beatline. Bij d’Olde Smidse een inmiddels landelijk gevierde discjockey van Goorse komaf die even terug is op het oude nest. DJ Jan Smit (foto) is ‘in the house’ voor een onvervalst Smidsefeestje. Op zondagmiddag is het voorjaars-matinee van de Goorse accordeonvereniging KNA in de foyer van De Reggehof. Dat begint om 14.30 uur. Café Buddy’s tenslotte is het hele weekend het domein van Los Banditos met hun piratenmuziek. Klik HIER voor alle evenementen.

DJJanSmit1

Gerelateerde berichten

  • Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval27 november 2015 Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s'avonds de […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…11 oktober 2019 Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors… De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het […]
  • Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit26 april 2015 Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit Het Reggehof-Festival bood gisteravond een mooie inkijk in de muzikale diversiteit van de gebruikers van het verenigings- en evenementencentrum. Er waren de hele avond door optredens in de […]
  • Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten8 januari 2016 Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor […]