Alleman blijft Haanstra draaien

Filmhuis Alleman blijft onze cineast van internationale allure eren. Bert Haanstra, die deze weken zijn 100ste verjaardag zou hebben gevierd, is al postuum geëerd de laatste dagen. Om dit nogmaals kracht bij te zetten wordt de docu De Stem van het Water uitgezonden in Filmhuis Alleman. De docu begint om 20.00 uur.

20160412 De stem van het water.jpg 12-04-16

Gerelateerde berichten

  • Alleman vertoont Alleman om Haanstra te eren31 maart 2016 Alleman vertoont Alleman om Haanstra te eren Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Alleman. De film uit 1963 van Bert Haanstra is de naamgever van de Goorse bios. In het kader van zijn 100ste geboortedag wordt wijlen Haanstra […]
  • Boekpresentatie over Haanstra op speciale filmavond16 november 2018 Boekpresentatie over Haanstra op speciale filmavond 60 jaar na première van Haanstra’s Fanfare herleven oude tijden in Filmhuis Alleman. Op een speciaal ingelaste filmavond presenteert Ronald van de Vate op vrijdag 30 november zijn tweede […]
  • Kunstwedstrijd ter ere van Bert Haanstra14 mei 2016 Kunstwedstrijd ter ere van Bert Haanstra Het is voor velen een nieuw gegeven over wellicht de bekendste Gorenaar aller tijden. Bert Haanstra was in zijn nadagen namelijk een zeer verdienstelijk tekenaar c.q. schilder. De […]
  • Paul Boers wint schilderwedstrijd Bert Haanstra12 november 2016 Paul Boers wint schilderwedstrijd Bert Haanstra Paul Boers is de winnaar geworden van de schilderwedstrijd in het kader van het Bert Haanstra-jaar in het Goors Historisch Museum. Het is dit jaar 100 jaar geleden dat de beroemde Goorse […]
  • Verlenging tentoonstelling Bert Haanstra25 augustus 2016 Verlenging tentoonstelling Bert Haanstra Goor is nog allerminst Bert Haanstra-moe. De wijlen cineast beleeft dit jaar zijn 100ste geboortejaar en Goor heeft deze mijlpaal groots omarmd. Bij de Reggehof en bij andere instellingen […]