Ondernemers Weversplein vrezen levensgevaarlijke situaties na ‘ridicuul’ voorstel

Albert Heijn-ondernemer Guido Brandenbarg en zijn collega-middenstanders van het Weversplein zijn zeer korzelig over de eis van één van de buurtbewoners. Deze wil een verbod op lossende vrachtwagens in de vroege ochtend (verbod van 23.00 uur tot 07.00 uur). “Ridicuul”, stelt Brandenbarg. “Dit levert levensgevaarlijke situaties op. Nu lossen we -nota bene met fluisterwagens- op tijden dat er geen winkelend publiek is. Hoe gaat dit straks? Het is nu al bomvol op het Weversplein en dan moeten alle vrachtwagens straks gevaarlijke manoeuvres uithalen. Denk eens aan de kleine kinderen of ouderen”, aldus een bezorgde Brandenbarg. “Nu hopen we maar dat de gemeente haar gezonde verstand laat zegevieren. De veiligheid staat voorop, want wij worden er straks op aangekeken als het misgaat.” vrachtwagensweversplein2

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers2 november 2016 Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers De Goorse winkeliers zijn het spuugzat; op dit moment raast een tsunami aan winkeldiefstallen door het doorgaans rustieke Twentse Haagje. "Bij ons is het wel vier keer per week het raak", […]
  • Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban9 oktober 2014 Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban De Goorse supermarkthouder Guido Brandenbarg vindt het jammer dat de hoofddirectie van Albert Heijn besloten heeft om de Zwarte Piet in reclame-uitingen te vervangen door een wit jongetje. […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Beelden vrijgegeven van babyvoeding-dieven21 april 2016 Beelden vrijgegeven van babyvoeding-dieven De politie heeft vandaag beelden vrijgegeven van de twee mannen die vorige week zaterdag een grote hoeveelheid babyvoeding hebben gestolen bij de Albert Heijn-supermarkt op het […]