Ondernemers Weversplein vrezen levensgevaarlijke situaties na ‘ridicuul’ voorstel

Albert Heijn-ondernemer Guido Brandenbarg en zijn collega-middenstanders van het Weversplein zijn zeer korzelig over de eis van één van de buurtbewoners. Deze wil een verbod op lossende vrachtwagens in de vroege ochtend (verbod van 23.00 uur tot 07.00 uur). “Ridicuul”, stelt Brandenbarg. “Dit levert levensgevaarlijke situaties op. Nu lossen we -nota bene met fluisterwagens- op tijden dat er geen winkelend publiek is. Hoe gaat dit straks? Het is nu al bomvol op het Weversplein en dan moeten alle vrachtwagens straks gevaarlijke manoeuvres uithalen. Denk eens aan de kleine kinderen of ouderen”, aldus een bezorgde Brandenbarg. “Nu hopen we maar dat de gemeente haar gezonde verstand laat zegevieren. De veiligheid staat voorop, want wij worden er straks op aangekeken als het misgaat.” vrachtwagensweversplein2

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Arno Brinkhuis nu ook Abraham30 december 2019 Arno Brinkhuis nu ook Abraham Hij dacht er op Tweede Kerstdag mooi onderuit te komen maar zijn werekgever, Guido Brandenbarg én zijn collega's dachten daar toch anders over. Daarom werd hij ontboden bij de supermarkt […]
  • Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers2 november 2016 Grijpgrage bejaarden stelen van ondernemers De Goorse winkeliers zijn het spuugzat; op dit moment raast een tsunami aan winkeldiefstallen door het doorgaans rustieke Twentse Haagje. "Bij ons is het wel vier keer per week het raak", […]
  • Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’4 december 2019 Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’ Een overweldigende drukte vanmiddag tijdens de plaatjesruilmiddag in het Goors Historisch Museum voor het boek 'Goor in beeld'. Het boek dat is uitgegeven door de stichting Historisch […]
  • Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban9 oktober 2014 Goorse Albert Heijn-exploitant hekelt Zwarte Pieten-ban De Goorse supermarkthouder Guido Brandenbarg vindt het jammer dat de hoofddirectie van Albert Heijn besloten heeft om de Zwarte Piet in reclame-uitingen te vervangen door een wit jongetje. […]