Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek

Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning en moeten nu wel zegevieren om alles in de titelstrijd met Sportclub Enschede in eigen hand te houden. Doelman Wouter Bekhuis viel vorige week in de verloren derby met een knieblessure uit en is er niet bij. Dat geldt ook voor de geschorste Mark Nijland. Hector kan morgen stijgen naar de derde plek op de ranglijst. Dan moet in Enschede wel gewonnen worden van de huidige nummer 3, Emos. Trainer Mark Dijkstra mist in die wedstrijd de geschorste Cristian Haverslag en de geblesseerde Jorno de Vries. Daartegenover staat wel de terugkeer van Michael Reijnenberg na een schorsing. GFC deed vorige week uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie door Enschedese Boys te kloppen. Morgen wacht op eigen veld Avanti Wilskracht en bij een zege lijkt lijfsbehoud welhaast een feit voor de rood zwarten.

logosgoorseclubs1

Gerelateerde berichten

  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Emos16 mei 2016 Twenthe speelt gelijk tegen Emos Twenthe heeft laatste wedstrijd van het seizoen met 2-2 gelijk gespeeld tegen Emos. In Enschede werd het 2-2 in een duel waarin Emos een karrenvracht aan kansen miste. Mark Nijland opende […]
  • GFC kan genadeklap uit delen9 april 2016 GFC kan genadeklap uit delen GFC kan morgen in het uitduel met 't Centrum aan alle onzekerheid een einde maken door met een driepunter terug te keren. De formatie van trainer Romano Lammertink is de nummer 10 van de […]
  • Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders4 april 2016 Opvallend: Goorse clubs winnen zonder sterkhouders Een oplettende lezer attendeerde de redactie op een bijzonder feitje uit het afgelopen voetbalweekeinde. Daarin wonnen alle drie Goorse clubs en deden uitstekende zaken op de ranglijst. […]
  • Hector in hofderby tegen Markelo27 februari 2016 Hector in hofderby tegen Markelo De Hofderby tussen sv Hector en sportclub Markelo werd al twee keer afgelast maar de weergoden lijken dit keer geen roet in het eten te gooien. Hector heeft morgen wat recht te zetten na […]