Tafeltennissers Olympia doen goede zaken

De tafeltennisheren van Olympia hebben een goed weekend achter de rug. De Goorse ploeg zag de concurrentie punten verspelen en won zelf met 8-2 van DTS uit Enschede. De voorsprong van de koploper in de tweede klasse G bedraagt nu vijf punten. Olympia moet donderdag in de eigen sportzaal aantreden tegen de grootste concurrent Quick’20 1 uit Oldenzaal. Dan moet Olympia tonen dat het weer thuis hoort in de eerste klasse.

????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Olympia aan kop na ruime winst8 februari 2016 Olympia aan kop na ruime winst De tafeltennismannen van Olympia staan weer aan kop. De ploeg, die dit voorjaar uitkomt in de tweede klasse, nam de kop van de ranglijst na een klinkende overwinning. Dit weekend werd DTS […]
  • Olympia 1 en 2 bijna kampioen13 april 2015 Olympia 1 en 2 bijna kampioen Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick '20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de […]
  • Olympia boekt belangrijke zege op DTS31 oktober 2016 Olympia boekt belangrijke zege op DTS De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft […]
  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]
  • Olympia opent voorjaarscompetitie met zege2 februari 2015 Olympia opent voorjaarscompetitie met zege De tafeltennissers van Olympia zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-4 zege op het Hengelose Vitesse 2. De ploeg die degradeerde uit de eerste klasse zag in de eigen sportzaal in […]