Tuunte-tijd met live muziek

Tuunte Fashion  houdt komende woensdagavond weer een open avond onder de titel Tuunte-tijd om de lente in te luiden. De kledingwinkel in de Grotestraat heeft daarbij de samenwerking gezocht met collega-ondernemers waaronder Le Coq, Hoftrends en Mooi en Gezond. Er zijn hapjes en drankjes en live muziek. Ook is zijn er styling-deskundigen en kunnen de dames worden opgemaakt. Tuunte-tijd begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is gratis.
Tuuntegoor

Gerelateerde berichten

  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Tuunte Goor mag hoop houden5 augustus 2017 Tuunte Goor mag hoop houden Hoop voor de Goorse vestiging van Tuunte Fashion. De winkel blijft mogelijk open. Een groot deel van de winkels maakt mogelijk een doorstart. Curator Vincent Jongerius, die […]
  • Goorse vestiging Tuunte blijft open14 september 2017 Goorse vestiging Tuunte blijft open Goed nieuws voor het Goorse stadshart, waarschijnlijk minder goed nieuws voor de huidige medewerkers. Kledingwinkel Tuunte in 't Twentse Haagje blijft open maar de kans is klein dat de […]
  • Hoftrends heropend15 april 2020 Hoftrends heropend Kledingwinkel Hoftrends is deze week (woensdag) weer open gegaan. De winkel met kleding en accessoires voor vrouwen is in de Grotestraat verhuisd naar het pand iets verderop in de […]
  • Nieuwe kledingwinkel vervangt Slim Jeans2 oktober 2015 Nieuwe kledingwinkel vervangt Slim Jeans In het pand van Slim Jeans aan de Grotestraat komt een nieuwe kledingwinkel. PB Cheap Fashion zal vanaf 1 november haar intrek nemen in de bedrijfsruimte die 132 vierkante meter groot is. […]